073 78 20 314 info@wijzijngek.nl
Selecteer een pagina
GEK is op zoek naar een communicatie- en sales medewerker met passie voor evenementen.

Ben jij communicatief sterk, commercieel gedreven, vind je het leuk om klanten te voorzien van een goed advies en lijkt het je tof te werken bij een creatief bureau in het centrum van Den Bosch? Kom dan werken bij GEK!

Ieder event is anders. Daarom hechten we bij GEK veel waarde aan persoonlijke aandacht en een eerlijk advies op maat. Of het nu om een bruiloft, zakelijk event of een andere bijzondere gelegenheid gaat. Bij GEK werk je onder andere voor de concepten Babbels in Beeld en Live Paint. Bij beide staan we voor nét even meer aandacht, kwaliteit en professionaliteit.

Met een Live Paint, een schilderij dat ter plekke van je feest of event gemaakt wordt, geef je extra aandacht aan nú, terwijl je tegelijkertijd een blijvende herinnering creëert voor later. Als communicatie- en sales medewerker voorzie je onze klanten van advies op maat, je bekijkt welke kunstenaar het beste aansluit bij de wensen van de klant en denkt mee over het meest geschikte moment voor de Live Paint. Je staat zowel onze klanten als onze kunstenaars graag te woord via telefoon, mail en whatsapp. Jij zorgt ervoor dat alles voor dit bijzondere moment van A tot Z geregeld is.

Voor Babbels in Beeld ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers. Je bespreekt samen met de klant de inhoud van de opdracht en zorgt ervoor dat je een passend voorstel maakt, afgestemd op de wensen van de klant. Je bent de schakel tussen klant en ons team van (live) tekenaars en zorgt ervoor dat beide partijen exact op de hoogte zijn van alle afspraken. Jij regelt alle communicatie en organisatie vooraf, zodat onze (live) tekenaars zich kunnen focussen op dat waar zij in uitblinken: informatie omzetten in sprekende en heldere plaatjes met toffe visuals als eindresultaat.

Ga jij er vol voor als de telefoon rinkelt terwijl je ook nog een mail aan het afronden bent? Dan is deze functie echt iets voor jou! Flexibiliteit is in de functie jouw tweede naam. Het behandelen van aanvragen, adviseren van klanten en communiceren met onze samenwerkingspartners zijn onder andere taken waar jij je mee bezig houdt.

Het betreft een parttime functie van 20-24 uur. Eventuele uitbreiding van uren is op termijn mogelijk. Werkdagen en tijden in overleg, taken zijn ook flexibel in te plannen tijdens kantoortijden, avonduren en weekenden.

Vind jij deze functie te GEK? Stuur dan je cv en sollicitatiebrief naar info@wijzijngek.nl en laat ons weten waarom jij onze nieuwe collega moet worden. Eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 073-7820313.

Wie weet zien we je snel bij ons op kantoor!