073 78 20 314 info@wijzijngek.nl
Selecteer een pagina

GEK op PIT!

De projectleider van PIT, een inspirerend en uitdagend leertraject voor ondernemerschap binnen ROC De Leijgraaf, vroeg ons: kunnen jullie een visual maken over hoe wij bij PIT ondernemend onderwijs vormgeven?

Een interessant gesprek volgde: over leiderschap, ondernemend gedrag, eigen initiatief, zelfsturing. Wij werden enthousiast! PIT zocht een manier om beeldend hun verhaal te vertellen en studenten mee te nemen in hun visie aan de hand van een verhelderende illustratie. De visual moest een prominente plek krijgen binnen de leer- en werkomgeving van PIT.

Op basis van de input en leermethode van PIT gingen we aan de slag. Het eerste ontwerp werd vertaald naar een illustratie voor een van de muren van het gebouw, zodat de illustratie gebruikt kan worden als lesmateriaal én het altijd in het zicht is van de studenten en docenten.

Tijdens de open dag waren we aanwezig om de muurillustratie te plaatsen. Aan het einde van de dag werd deze al direct gebruikt bij presentaties en rondleidingen, tof om te zien!

Wij wensen PIT een ondernemende toekomst toe en heel veel plezier met de illustratie.