+31-640327596 ellen@wijzijngek.nl
Selecteer een pagina

Op 25 september 2013 ontving ik een bericht van kunstenares Peggy van Gurp met als onderwerp: “Ik wil ook graag GEK zijn.” Nou, dan ben je aan het juiste adres! Peggy zag onze websites en advertenties voorbij komen en besloot contact met ons op te nemen, omdat ze benieuwd was wat wij voor haar konden betekenen.

Een week later kwam ze bij ons langs met een aantal schilderijen en illustraties. Een erg leuke kennismaking, waarin we al heel snel een match zagen wat betreft live painten op locatie. Een moderne, dynamische en speelse stijl beheerste ze al. Haar autonome werk spatte van het doek, Peggy maakte vaak feestschilderijen met dansende gezelschappen of borrelende dames. De vertaling naar live painten op locatie was daarom al snel gemaakt.

Peggy maakte twee proefschilderijen, die wij vervolgens op onze website plaatsten. Binnen een week was de eerste boeking voor haar binnen. En al snel volgden er meer. “Ik heb ontzettend veel geleerd van het live painten op locatie, en nog steeds. Voordat ik hiermee begon deed ik al niets liever dan schilderen , maar het liefst thuis, ermee naar buiten treden vond ik maar spannend.”

Met maar liefst 76 opdrachten op de teller is daar inmiddels wel verandering in gekomen. “Ik ben heel blij dat ik GEK ben tegen gekomen. Ik heb superveel leuke opdrachten mogen uitvoeren en heb mezelf daardoor echt kunnen ontwikkelen.” Van thuis in het atelier naar letterlijk de straat op, schildersezel mee, doek en kistje met verf inladen en op naar het avontuur. “ Ik heb er echt meer lef van gekregen, durf me nu wat vrijer op te stellen en dat zie je ook terug in mijn werk.”

Kunstenaars de waardering geven die ze verdienen, zodat zij meer mensen blij kunnen maken met hun talent en prachtige verhalen kunnen vertellen met persoonlijke kunstwerken: daar worden wij gelukkig van!

De afgelopen jaren hebben we met succes en plezier met Peggy samengewerkt. Voor 2017 heeft ze grootse plannen, ze heeft namelijk besloten volledig zelfstandig te gaan ondernemen: een weloverwogen en stoere beslissing! We zijn haar enorm dankbaar voor de toffe samenwerking van de afgelopen jaren, vinden het fantastisch dat wij hebben kunnen bijdragen aan haar ondernemerschap en wensen haar alle succes met haar mooie plannen voor de toekomst!