+31-640327596 ellen@wijzijngek.nl
Selecteer een pagina

Per februari 2017 biedt GEK een stageplek voor een uitdagende communicatiefunctie, binnen een groeiende organisatie in de kunst- en communicatiesector.

Over GEK
GEK maakt werk van kunst. Het is de ambitie van GEK om kunstenaars ondernemender te maken. Gek ondersteunt kunstenaars in hun ondernemerschap. Enerzijds door platformen te creëren waarop zij zich kunnen profileren en ontwikkelen, anderzijds door inzet van coaching, training, marketing en communicatie.

Wie zoeken we:
We zijn op zoek naar een gedreven tweedejaars Hbo-student, met interesse en kennis op het gebied van Social Media. Je bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig, je wordt enthousiast van de mogelijkheden van online marketing, je ziet het als een uitdaging bij te dragen aan de groei van onze organisatie en je bent bekend met het schrijven van een gedegen communicatieplan.

De verschillende platformen van GEK hebben ieder hun eigen doelgroep en communicatie/marketingstrategie. Voor deze platformen zal je ondersteunende werkzaamheden verrichten. Je wordt intensief begeleid door onze marketingadviseur/ondernemerscoach. Je krijgt eigen verantwoordelijkheden en leert o.a. samen te werken in een klein team, hoe je een gestructureerd contentplan maakt, hoe je onze verschillende doelgroepen benaderd en bereikt en hoe je telefonisch klanten te woord staat.

Taken:
Je takenpakket bestaat onder andere uit:

  • operationele ondersteuning voor alle media-kanalen van de platformen van GEK
  • het maken, beheren, opzetten en uitbreiden van de contentagenda
  • het bedenken en schrijven van blogs
  • het schrijven van een communicatieplan
  • administratieve, ondersteunende werkzaamheden

Wat we bieden
Wij bieden een open, creatieve en dynamische stageplek bij een groeiende organisatie in de kunst en communicatiesector. Bij ons kan je binnen een korte tijd veel leren over communicatie in brede zin én ontdekken waar jouw talenten en kwaliteiten specifiek liggen. Binnen onze werkomgeving zijn meerdere ondernemers gevestigd op het gebied van communicatie, webdevelopment, ontwerp, kunst, styling en marketing. We werken veelvuldig samen en treden ook als collectief naar buiten. Je krijgt hierdoor veel mee van alle facetten van het ondernemerschap.

Wij werken hard en met plezier. Geen formeel kantoor, maar een creatieve ruimte en een ongedwongen sfeer: de vrijdagmiddagborrel is ook belangrijk. Wij zijn jonge ondernemers en worden enthousiast van passie, ambitie en gedrevenheid. Spreekt dit jou aan en wil je graag leren en kansen pakken in een groeiende organisatie? Neem dan contact op met Ellen Kooijmans via 0640327596 of ellen@wijzijngek.nl.

Praktisch

  • Gevestigd in het centrum van Den Bosch
  • Periode: februari t/m juni 2017
  • Aantal dagen: fulltime
  • Stagevergoeding: ja