+31-640327596 ellen@wijzijngek.nl
Selecteer een pagina

Het is inmiddels alweer een half jaar geleden dat we met ons kantoor zijn verhuisd naar een prachtige nieuwe locatie aan de van Tuldenstraat in Den Bosch. Nog steeds lekker in het centrum, meer ruimte en meer mensen: de hoogste tijd om jullie voor te stellen aan ons team!

Rianne

In juni beviel ze van haar prachtige, lieve dochtertje Noa. We hebben het dus even zonder haar moeten doen, maar zijn ontzettend blij dat ze er weer is. Sinds eind 2014 houdt Rianne zich bezig met sales, salesondersteunende werkzaamheden en orderverwerking. Daarnaast is ze het aanspreekpunt voor onze klanten. Ze doet dat met heel veel enthousiasme, overtuiging en energie.

Maaike

Tijdens het zwangerschapsverlof van Rianne was daar gelukkig Maaike die ons enorm uit de brand hielp. Ze nam het werk gedurende deze tijd van haar over. Met een HBO diploma Communicatie op zak, is zij dé persoon voor de communicatieve taken en stort zij zich op het schrijven van webteksten en berichten voor onze concepten Live Paint, De Huiskunstenaar en GEK. Daarnaast is ze medeverantwoordelijk voor de aanvragen en orderverwerking.

Jeroen

Een jaar geleden kwamen we in contact met Jeroen. Ook hij was net afgestudeerd aan de opleiding Communicatie. Een leergierige en nieuwsgierige creatieve starter die stond te popelen bij ons aan de slag te gaan. Bij GEK is hij verantwoordelijk voor de analyse en optimalisatie van De Huiskunstenaar, Live Paint en GEK. Daarnaast denkt hij mee over de doorontwikkeling van onze diverse concepten.

Gertjan

Mede-eigenaar van het bedrijf. In september 2016 besloot hij volledig te gaan ondernemen bij GEK. Daarvoor was hij nog parttime in dienst als docent ondernemerschap aan De Leijgraaf. Gertjan zit bovenop het optimaliseren van de interne bedrijfsprocessen, is coach en adviseur op het gebied van ondernemerschap en zorgt sinds zijn fulltime aanwezigheid voor flink wat reuring binnen GEK.

Ellen

Samen met Gertjan ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze organisatie. Ik stuur het sales-team aan, zorg voor begeleiding en sturing waar nodig en hou me bezig met relatiebeheer. Door de inzet van ons team heb ik meer ruimte om me te focussen op de ontwikkeling van onze nieuwe concepten en kan ik nog meer aandacht geven aan mijn missie: kunstenaars ondernemender maken.

Ik ben ontzettend trots en blij dat ik mag werken met deze te gekke mensen en kijk er enorm naar uit om onze plannen en ambities voor de komende jaren te gaan realiseren!