+31-640327596 ellen@wijzijngek.nl
Selecteer een pagina

Tijdens een internationale conferentie over Interaction Design op de faculteit Industrial Design van de Technische Universiteit Eindhoven, waren onze kunstenaars Leon en Thijmen aanwezig. Aan hen de taak om alle deelnemers te voorzien van een persoonlijk geïllustreerde tas. Visuele notulen maken we regelmatig, op allerlei gave plekken. Het leuke is vooral, dat het altijd net even anders is. Dit keer dus niet op papier, maar op canvas tassen!

Tekenloket

De aanwezige wetenschappers kregen bij binnenkomst een canvas tas. Leon en Thijmen zaten achter het tekenloket, met stiften en verf: klaar voor de start! De wetenschappers konden bij het tekenloket terecht met  hun tas. Na een korte woordenwisseling over de inhoud van hun specifieke project, kregen Leon en Thijmen 5 minuten per persoon om dit verhaal om te zetten in herkenbare, grappige illustraties.

Reacties visuele notulen:

  • “Zo knap hoe deze kunstenaars hun creativiteit inzetten om deze complexe materie, waar zij inhoudelijk niet mee bekend zijn, om te zetten in heldere illustraties.”
  • “Wat een te gekke tekeningen maken zij in zo’n korte tijd!”
  • “Ze kunnen niet alleen heel goed tekenen, ze hebben ook de kwaliteit heel goed te luisteren en het gezegde zo te verbeelden, dat het ook voor anderen duidelijk is waar het over gaat.”

Benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van visuele notulen? Neem een kijkje op Live Communicatie of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag!

visuele notulenvisuele notulen, maar dan anders. Illustraties op canvas tassen