+31-640327596 ellen@wijzijngek.nl
Selecteer een pagina

Per februari biedt GEK een stage/werkervaringsplek voor een uitdagende commerciële en administratieve functie, binnen een kleine, groeiende organisatie in de kunst- en communicatiesector.

Over GEK
Wij zijn GEK op communicatie en kunst. In onze werkzaamheden slaan wij een brug tussen deze twee begrippen. We werken op het gebied van visuele communicatie en events voor het bedrijfsleven. Wij geloven in de beeldende en verbindende kracht van kunst. Kunst gaat verder dan “iets moois aan de muur.” Kunst verbindt, verbeeldt, verbaast en verruimt.

We ondersteunen professionele kunstenaars bij de ontwikkeling van hun kunstcarrière, verzorgen de sales, communicatie en marketing en ontwikkelen creatieve concepten voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Wie zoeken we:
We zijn op zoek naar een gedreven, zelfstandige, eindejaars MBO-student of HBO-student met ambities op commercieel vlak. Je vindt het leuk klanten te woord te staan, je bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig, je wordt enthousiast van verkoopdoelen, je ziet het als een uitdaging bij te dragen aan de groei van een organisatie en je draait je hand niet om voor administratieve en management ondersteunende taken.

Voor een concept van GEK, Live Paint, waarbij kunstenaars ter plekke op bruiloften en bedrijfsfeesten over het hele land sfeerimpressies schilderen op doek, zal je ondersteunende werkzaamheden verrichten. Je wordt begeleid door onze projectmanager die verantwoordelijk is voor de aanvragen die binnen komen en behandeling daarvan. Je leert commerciële verkoopgesprekken voeren, een volledige projectadministratie op orde te houden en offertes, facturen en opdrachtbevestigingen op te stellen. Je wordt hierin intensief begeleid met een mogelijk zelfstandige functie in het verschiet.

Taken:
Je takenpakket bestaat onder andere uit het aannemen van aanvragen en het behandelen daarvan, het administratief bijhouden van projecten, het opstellen van opdrachtbevestigingen, facturen en offertes en het assisteren bij communicatie taken. Daarnaast ben je aanwezig op beurzen en evenementen waar wij aan deelnemen.

Wat we bieden
Wij bieden een open, creatieve en dynamische stageplek bij een groeiende organisatie in de kunst en communicatiesector. Bij ons kan je binnen een korte tijd veel leren over communicatie en sales. En als het goed gaat, kun je je eigen functie creëren en wellicht ons team komen versterken op permanente basis.

Wij werken hard en met plezier. Geen formeel kantoor, maar een gezellige ruimte en een ongedwongen sfeer: de vrijdagmiddagborrel is ook belangrijk. Wij zijn jonge ondernemers en worden enthousiast van passie, ambitie en gedrevenheid. Spreekt dit jou aan en wil je graag leren en kansen pakken in een jonge, groeiende organisatie? Neem dan contact op met Ellen Kooijmans via 0640327596 of ellen@wijzijngek.nl.

Praktisch
Gevestigd in Den Bosch. Periode: per 1 april, minimaal 6 maanden. Aantal dagen: in overleg, uitgaand van minimaal 3 per week. Stagevergoeding: ja